Kan man leje friluftsudstyr og hvad koster fragt og levering?

Hos SharePacker kan du – find svar på de oftest stillede spørgsmål til din friluftstur lige her

Ofte stillede spørgsmål

Friluftsudstyr, outdoorudstyr, grej, udstyr osv..

Ja, kært barn har mange navne, men hos SharePacker.dk kan du leje det hele, uanset navn. 

Sharepacker er udlejning af friluftsudstyr til dig, der ikke selv ønsker at købe dyrt ind og opbevare al verdens friluftsudstyr selv.

Hos SharePacker kan du leje kvalitets friluftsudstyr til din telttur, sheltertur samt kano eller kajaktur.

Alt friluftsudstyret hos SharePacker udlejes i attraktive og smarte standard pakkeløsninger. Udover at pakken tilsikrer dig alt det relevante friluftsudstyr i en høj kvalitet, så gør den samlet pakkeløsning også, at vi kan tilbyde friluftsudstyret til en lav pris. En pris som endda bliver billigere pr. person, jo flere i lejer samt jo længere i lejer af gangen.

Hvis du vil supplere vores standardpakkeløsninger, så kan du tilvælge vores “Lækkerheds-pakke”. Udover at gøre din naturoplevelser ekstra god, så gør tilvalget af pakken også, at du får fragten både tur/retur uden beregning.

SharePacker tilbyder også udlejning af enkeltvise telte hvis du blot ønsker at overnatte i et smart kvalitets telt og måske har noget af udstyret selv. 

Du vil naturligvis skulle sove i en sovepose som er blevet brugt før, men du sover i vores udleveret lagenposer/inderposer i lækkert bomuld. 

Disse poser vaskes efter brug af SharePacker og fremstår derfor altid rene og uden lugtgener. Endvidere fungerer lagenpose derfor som sengetøj og skal bruges i kombination til soveposen. Alle vores lagenposer vasket i neutral vaskemiddel og uden skyllemiddel 

Soveposerne vaskes også hvis de er tydeligt beskidte, men vi forsøger at minimere vask af netop soveposerne, da det i sidste ende slider på isoleringsevnen hvormed soveposen mister evnen til at holde en varm om natten.

Det er ikke tilladt selv at vaske noget af det friluftsudstyr, som er lejet gennem SharePacker.dk

SharePacker udlejer kun det bedste friluftsudstyr som altid fremstår rent og uden brud og skader. Når du lejer friluftsudstyr hos SharePacker, så er rengøring altså inklusiv i prisen.Det betyder at SharePacker vasker, rengøre og gennemgår alt friluftsudstyr efter endt udlejning.

Således tilsikrer SharePacker, at der altid udlejes rent og nyvasket friluftsudstyr ud til næste udlejer.

Vores priser er enten listet som weekend- eller ugepriser. Endvidere er prisen er angivet som en listepris pr. person. inkl. moms.

Vores prisstruktur er sammensat således, at det bliver billigere pr. person, jo flere i tager afsted samt jo længere i er afsted af gangen.

Weekendprisen indebærer leje fra fredag efter kl. 16:00 til mandag inden kl. 12:00.
Ugepris indebærer leje fra valgfri dag efter kl. 16:00 til den efterfølgende valgfrie dag inden kl. 12:00. (7 overnatninger)

Ved tilvalg af fragtløsning så sørger vi for, at pakken senest er i hænderne på dig til ovenstående tidspunkter. I forhold til returnering, så skal returpakken senest være i hænderne på vores fragtudbyder på dette tidspunkt (medmindre andet aftales særskilt).

Hvis du f.eks. lejer en weekendpakke så sender vi typisk onsdag så du senest kan afhente pakken fredag. Når du så skal returnere pakken til os, så har  du indtil mandag kl. 12:00 til at afsende. Således har vi pakken i vores hænder igen senest onsdag. Bemærk altså at du blot betaler for de dage, hvor du har friluftsudstyret i dine hænder.

Depositum er bestemt ud fra en fast takst på baggrund af antallet af personer der ønsker udlejning.
Alle listepriser er inklusive moms og gebyrer, men er eksklusiv depositum og fragt/levering.

SharePacker tilbyder 2 forskellige fragt- og leveringsløsninger:

 • Få tilsendt friluftsudstyret med PostNord og send retur igen med medfølgende returlabel i samme fragttaske, som udstyret leveres i.
 • Få leveret friluftsudstyret personligt af SharePacker, som også afhenter det igen efterfølgende.

Vi har indgået en attraktiv fragtløsning med PostNord således, at du kan få leveret  vores billige friluftsudstyr  til en lav fragtpris inkl. returlabel (dog kun brofaste ø’er). Alternativt tilbyder SharePacker også selv at køre ud med udstyret samt efterfølgende afhentning. Sidstnævnte kan være en fordelagtig løsning hvis du f.eks. har behov for udstyret inden for kort varsel eller måske ønsker udstyret leveret et sted hen i f.eks. naturen. Endvidere kan det være en fordel hvis du er usikker på udstyret og måske ønske en personlig fremvisning af de forskellige udstyrsdele. Bemærk at vi tilbyder personlig levering i hele Storkøbenhavn, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland samt Sydsjælland.

Ved tilvalg af fragtløsning med PostNord så sørger vi for, at pakken senest er i hænderne på dig til aftalte tid. I forhold til returnering, så skal returpakken senest være i hænderne på vores fragtudbyder kl. 16:00 på dagens sidste leje (medmindre andet aftales særskilt).

Hvis du f.eks. lejer en weekendpakke så sender vi typisk onsdag så du senest kan afhente pakken fredag. Når du så skal returnere pakken til os, så har  du indtil mandag kl. 1600 til at afsende. Således har vi pakken i vores hænder igen senest onsdag. Bemærk altså at du blot betaler for de dage, hvor du har friluftsudstyret i dine hænder.

I så fald skal du blot angive det i din booking -Så finder vi en god skræddersyet pris til netop din naturoplevelse.

Du er også altid velkommen til at skrive en mail til os med din forespørgsel på kundeservice@sharepacker.dk

Hvis du ønsker at leje til flere personer end vores pakker er angivet til, så skal du blot angive det i din booking -Så finder vi en god skræddersyet pris til netop din naturoplevelse.

Du er også altid velkommen til at skrive en mail til os med din forespørgsel på kundeservice@sharepacker.dk

Alt vores friluftsudstyr kan både afhentes og afleveres fysisk hos SharePacker på adressen: Søkildevej 20A, 4684 Holmegaard uden beregning.
Lokationen er beliggende i et nyopført parcelhuskvarter lidt udenfor Næstved.
Der skal fremvises billedlegitimation ved selve afhentningen og medmindre andet er aftalt ved bookingen, så udleveres der kun til den person, som fremgår ved navn af selve bookingen.

SharePacker går ikke på kompromis med kvaliteten af det friluftsudstyr, som der lejes ud. Derfor kan vi ikke genudleje beskadiget friluftsudstyr.

Ved bortkomst erstattes der til nypris af, hvad det koster at indkøbe en ny tilsvarende genstand.

Ved skader erstattes der efter følgende takster:

 • 15,- kr pr. pløk (også de bukkede)
 • 100,- kr. pr. knækket stangled.
 • 100,- kr. pr. skade pr. spænde på rygsæk
 • 30,- kr pr. centimeter flænge i teltdug.
 • 20,- kr pr. centimeter flænge i sovepose eller lagenpose.
 • 50,- kr pr. trangia kogedel hvis anvendt oven på bål og soden ikke kan fjernes.

Hvis beløbet for skader/bortkomst er mindre end depositummet vil det blive trukket herfra, hvorefter det resterende beløb vil blive udbetalt. Er beløbet større end depositummet vil der blive rejst erstatningskrav på det resterende beløb og depositum betales ikke tilbage i dette tilfælde.

Alle skader påført friluftsudstyr lejet hos SharePacker er altid lejers ansvar. Lejer er altid den person som har gennemført bookingen og dermed er påført ordrebekræftelsen.

Hvis aflevering ikke finder sted rettidigt, så vil der blive opkrævet dagsgebyr jf. gældende takst pr. påbegyndt ekstra dag. Taksten er fastsat til 20% af den oprindelige leje pr. påbegyndt døgn. I særligt grove tilfælde kan individuelle personer bliver udelukket for at leje friluftsudstyr hos SharePacker.dk


Hvis du ønsker at forlænge bookingen undervejs, så er du altid velkommen til, at kontakte SharePacker telefonisk, hvor vi kan snakke om mulighederne for en eventuel forlængelse.
Husk på, at det er vigtigt at aflevere rettidigt, da andre måske står og venter på netop det friluftsudstyr, som du skulle have afleveret.

Der ydes ikke refundering eller nedslag i prisen, hvis der afleveres før aftalt tid.

SharePacker tilstræber altid at sætte pengene til udbetaling samme dag, som friluftsudstyret afleveres retur. Dog kræver det først, at SharePacker har informationerne på rette Reg. Nr. og kontonr. hvortil udbetalingen skal finde sted. Forvent at der vil kunne gå 2-3 bankdage førend, at depositummet fremgår af din konto. 

Vi har indgået en samarbejdsaftale med Suså Kano og Kajak, som gør det muligt at få udleveret vores kano/kajak-pakke sammen med udlevering af enten kano eller kajak i forbindelse med booking via Suså Kano og Kajak.

Du booker enten kano eller kajak via vores samarbejdspartner Suså Kano og Kajak. Herefter booker du din ønsket kano/kajak-pakke her hos os. Du skriver blot din ordrebekræftelse fra Susa Kano og Kajak i en bemærkning til din ordre. Så sørger vi for, at udstyret udleveres til dig i forbindelse med udlevering af din lejet kano eller kajak.

Udstyret skal ikke rengøres efter brug, men skal blot returneres sammen med kanoen eller kajakken. Bemærk at udstyret skal returneres i en af de aflåste opbevaringsrum som Susa Kano og Kajak råder over. Koden/nøglen udleveres ved udlevering af udstyret.

Du kan læse om SharePacker og vores samarbejdspartnere på nedenstående links.

Her fortæller vi mere om hvordan SharePacker udlejer friluftsudstyr, outdoorgrej, soveposer, telte mm.

 • Artikel på “Sjællandske Nyheder”
 •  Hos vores samarbejdspartner “Destination SydKystDanmark
 • På vores Facebook side her
 • På vores LinkedIn side her
 • På vores Instagram side her
 • På vores Trustpilot side her

 

 

Er du i tvivl om dine behov?

Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rette grej til dine behov.

 

Så ring eller skriv endelig til Peter, så får du hurtigt svar.

Du kan fange Peter på følgende:

Tlf. 60 63 62 50
(Hverdage kl. 16-19 og weekend kl. 10-20)

mail: kundeservice@sharepacker.dk